2021 Popüler Sahte Rolex GMT-Master II

replika saatZarif Jubilee bileziği, pratik bir Oysterlock katlanır tokaya ve emniyet koluna sahiptir. Easylink uzantısı, ona belirli bir nefes alabilirlik sağlar. Kilitli konumundan söküldükten sonra kurma kolunun kullanımı da kolaydır. İlk çekme konumunda, yeni bölge saatini ayarlamak için normal akrep saatlik artışlarla ileri veya geri itilebilir. Rolex GMT-Master II, bu kullanışlı seyahat saati özelliği ile tanınır. Diğer birçok saat üreticisi, seyahat ederken elverişsiz olan 24 saat ibresinin yalnızca hızlı bir şekilde ayarlanmasını sağlar.
Ayrıca GMT-Master II ile bezel üzerinden başka bir saat dilimi geçici olarak ayarlanabilir. Örneğin, Amerika Birleşik Devletleri’ndeyseniz ve Avrupa’da bir şirketle çalışıyorsanız, çerçeveyi çevirmeniz yeterlidir; sahte Rolex GMT-Master II, istediğiniz saat diliminde saati göstererek, iş bağlantınızın olup olmadığını bir bakışta size bildirir. gecerli. Sonuç olarak, Rolex GMT-Master II çok kullanışlı bir saat dilimi işlevi sunar.
Batman ve Pepsi’nin çerçeveleri farklı seramik maddelere, zirkonya ve alüminaya dayanıyor ve bu da iki çerçevenin mavi renginin neden bu kadar farklı göründüğünü açıklıyor. Test saatimizde mavi renk, yeni Pepsi’dekinden çok daha parlak görünüyor. Bununla birlikte, gelen ışık renk algımızda önemli bir rol oynar ve her zamanki gibi Pepsi çerçeveleri arasında ince farklar vardır.
Paleti oluşturan her iki malzeme de sinterleme işlemi sırasında yoğunlaşır ve büzülür ve elmas aletler kullanılarak tam boyutlarda işlenmelidir. Rakamların mükemmel bir şekilde okunabilmesini sağlamak için, tüm halka bir PVD işlemi kullanılarak platin kaplanır ve ardından değerli metal girintili nokta ve rakamlarda kalacak şekilde dikkatlice parlatılır. Her iki işlemin de patenti Rolex’e aittir. Seramik çerçeve, çizilmeye karşı dayanıklı olmasının yanı sıra UV ışınlarına dayanıklı ve solmayan bir avantaja da sahiptir.
replika Rolex hareketinin iyi bilinen özellikleri değişmeden kalır: son derece sağlam denge köprüsü, paramanyetik niyobyum-zirkonyum alaşımından yapılmış bir aşırı sargılı serbest yay ve denge çarkında Microstella ağırlıklarına sahip hassas regülatör. Hareketi kasadan çıkarmaya gerek kalmadan özel aletlerle ayarlanabilir.
İkinci saat dilimli daha ekonomik üretim alternatifleri olduğu kadar daha pahalı olanlar da var. Ancak, değer elde tutma söz konusu olduğunda, diğer birkaç üretici sahte Rolex saatlerine ayak uydurabilir. İşlevsellik açısından Rolex, bilezik uzantılarından saat dilimi ayarlarına kadar diğer üreticilerin çoğundan daha fazla özellik sunar. Ayrıca doğruluk, okunaklılık ve kullanım rahatlığı en üst düzeydedir. Şeffaf bir kasa arkası görmeyi tercih ederdik – ve Rolex talebi karşılamak için yeterli saat üretebilir.

Posted by / Ağustos 10, 2021
Posted in
rolex